مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 تیر 1403 ساعت 23:402024-07-02اجتماعي

خسارت سیلاب به 200 واحد مسکونی و تجاری در شهرستان سراب


مدیر کل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی از خسارت سیلاب به 200 واحد مسکونی، تجاری و ساختمان اداری در شهرستان سراب خبر داد.

- ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر کل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی از خسارت سیلاب به 200 واحد مسکونی، تجاری و ساختمان اداری در شهرستان سراب خبر داد.

مجید فرشی سه شنبه شب در یک گفت وگوی تلویزیونی، در خصوص آخرین خسارات سیلاب در شهرستان سراب، اظهار کرد: میزان بارندگی شهرستان سراب از ساعت 16 تاکنون 21 میلی متر گزارش شده و این بارش ها در شهرستان سراب و روستاهای هم جوار موجب سیل و آبگرفتگی معابر شده است.

وی ادامه داد: حدود 200 منزل مسکونی و مغازه تجاری و ساختمان اداری در اثر این بارش ها آسیب دیده اند، به دلیل تدوام بارش ها تیم های ارزیابی ما نتوانسته اند برآورد خسارات ناشی از سیل را در شهرستان سراب تکمیل کنند.

وی بیان کرد: فعالیت سامانه بارشی تا فردا شب در به ویژه در نواحی شمالی و شرقی آذربایجان شرقی از جمله شهرستان های خداآفرین، کلیبر، اهر، ورزقان، هریس و سراب ادامه دارد.

وی بر ضرورت خودداری از تردد و چرای احشام در مناطق کوهستانی و اتراق در حاشیه حریم و بستر مسیل ها و رودخانه ها تاکید کرد.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی افزود: از هم استانی های عزیز انتظار می رود از پارک خودروها در نواحی ش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خسارت سیلاب به 200 واحد مسکونی و تجاری در شهرستان سراب

خسارت سیلاب به 200 واحد مسکونی و تجاری در شهرستان سراب