مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 تیر 1403 ساعت 13:102024-07-14ورزشي

دختران همه فن حریف نقاب دار


انجام حرکات نینجا رنجر شاید برای آقایان راحت باشد اما چون جامعه با این گونه ورزش ها آشنایی ندارد، سخت تر خانواده ها تمایل دارند دخترانشان را به سمت چنین ورزش هایی که سختی های خاص خودش را دارد بفرستند.

- فریبا 17 سال بیشتر ندارد؛ اما اولین دختر کاشمری است که توانسته در رشته ورزشی رزمی نینجا رنجر مقام کشوری را کسب کند، ورزشی نوظهور که با ترکیب چند ورزش ایجاد شده و برای بسیاری جدید است.

گرچه ظاهری مهربان دارد اما هیچ وقت سعی نکنید این دختر نقاب دار را عصبانی کنید.

فریبا رحیمیان یکی از دختران کاشمری است که توانسته با غلبه بر بسیاری از مشکلات پیش رو مقام کشوری را در رشته رزمی نینجا رنجر به دست آورد.

او ورود به ورزش را ابتدا با والیبال آغاز می کند اما از سال ششم تحصیلی وارد رشته دفاع شخصی می شود ولی همچنان ناراضی از روزهایی که سپری می کند؛ دختری که زود حوصله اش سر می رفت و رضایتی از انجام ورزش های کم تحرک نداشت سرانجام سال 99 شیفته رشته نینجا رنجر به عنوان یکی از ورزش های پرتحرک می شود و تمریناتش را آغاز می کند.

چون این ورزش از تجمیع چند ورزش است و نگرانی از ضرب خوردگی های حین ورزش بود خانواده رضایتی از فعالیتم در این رشته نداشتند اما با تلاش های مربی و شرایط خوب حاکم بر کلاس ها خانواده ام رضایت دادند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دختران همه فن حریف نقاب دار

دختران همه فن حریف نقاب دار