مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 تیر 1403 ساعت 10:402024-07-10فرهنگي

بشنوید/ «وداع» حسام الدین سراج با حضرت اباعبدالله (ع)


آلبوم موسیقی «وداع» با صدای حسام الدین سراج یکی از آثار ماندگار موسیقی ایرانی در رثای حضرت اباعبدالله (ع) محسوب می شود.

- آلبوم موسیقی وداع با صدای حسام الدین سراج یکی از آثار ماندگار موسیقی ایرانی در رثای حضرت اباعبدالله (ع) محسوب می شود.

به گزارش ایسنا، آلبوم وداع را حسام الدین سراج در قالب دو مجموعه بر اساس اشعار عثمان سامانی خوانده است؛ فردی که اشعارش جنبه عرفانی، عاشقانه و حماسی دارد و به گفته سراج برای یک اجرای ارکسترال فوق العاده است.

آلبوم وداع در دو مجموعه وداع 1 و وداع 2 با آهنگسازی سید محمد میرزمانی، ترانه سرایی غلامرضا کافی و خوانندگی حسام الدین سراج توسط مرکز موسیقی حوزه هنری در تابستان 84 منتشر شده است.

قطعات راز، آینه عشق و باده الست، سرخیل مستان و وحدت عاشقانه، غریب آشنا، یک دل و یک بار، سر حق، عاشق کشی و ساز مستی، داستانسرا، شوخ شیرین 1 و 2، وداع و پریشانی، غریبه، گریه خون آثار این آلبوم را تشکیل می دهند.

در آلبوم وداع ، بهزاد فروهری، کورش بابایی، مجید اخشابی، جمال جهانشاد، مسعود حبیبی، ناصر رحیمی، محمدحسین پورمعین، همایون رحیمیان، ارسلان کامکار، مازیار ظهیرالدینی، عمادرضا نکویی، کریم قربانی، علیرضا خورشیدفر، محمود منتظم صدیقی و کورش بزرگ پور به نوازندگی پرداخته اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بشنوید/ «وداع» حسام الدین سراج با حضرت اباعبدالله (ع)

بشنوید/ «وداع» حسام الدین سراج با حضرت اباعبدالله (ع)