مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 تیر 1403 ساعت 21:452024-07-10بين الملل

انتظار داریم در آینده نزدیک معاهده مشارکت با ایران را امضا کنیم


معاون وزیر امور خارجه روسیه امروز در سخنانی تصریح کرد: انتظار داریم در آینده نزدیک، معاهده مشارکت راهبردی با ایران را امضا کنیم.

- معاون وزیر امور خارجه روسیه امروز در سخنانی تصریح کرد: انتظار داریم در آینده نزدیک، معاهده مشارکت راهبردی با ایران را امضا کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری تاس، آندری رودنکو معاون وزیر امور خارجه روسیه امروز چهارشنبه در سخنانی اعلام کرد که مسکو امیدوار است به زودی پیمان شراکت با ایران امضا شود.

معاون وزیر امور خارجه روسیه در نشست باشگاه گفتگوی والدای در این خصوص گفت: روسیه انتظار دارد در آینده نزدیک معاهده مشارکت راهبردی جامع با ایران را امضا کند.

آندری رودنکو در این خصوص افزود: در حال حاضر فعالانه در حال کار روی امضای یک قرارداد مهم جدید با ایران هستیم که همه زمینه های همکاری فیمابین را دربر می گیرد.

رودنکو افزود: امیدواریم به زودی بتوانیم این سند مهم بین دولتی را نهایی کنیم.

به گفته معاون وزیر خارجه روسیه، نشست های زیادی در چند سال گذشته (میان دو کشور) برگزار شده؛ در نتیجه، ایران به یکی از مهمترین شرکا و دوستان روسیه تبدیل شده است.

این مقام روسیه افزود که مسکو آماده است تا در صورت تمایل ایران، تهران را به عنوان میانجی برای حل و فصل اوضاع اوکراین در نظر بگیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انتظار داریم در آینده نزدیک معاهده مشارکت با ایران را امضا کنیم

انتظار داریم در آینده نزدیک معاهده مشارکت با ایران را امضا کنیم