مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 تیر 1403 ساعت 10:302024-07-03اقتصادي

اثر افزایش درآمدهای نفتی در دولت سیزدهم کجاست؟


مرکز مدیریت بدهی های عمومی و روابط مالی دولت ویژه نامه عملکردی خود را به صورت دوره ای منتشر می کند، آخرین گزارش مرکز مدیریت بدهی های وزارت اقتصاد، - بررسی آخرین آمار نسبت بدهی های دولت به تولید ناخالص داخلی اثر افزایش درآمدهای نفتی در دولت سیزدهم کجاست؟ مرکز مدیریت بدهی های عمومی و روابط مالی دولت ویژه نامه عملکردی خود را به صورت دوره ای منتشر می کند، آخرین گزارش مرکز مدیریت بدهی های وزارت اقتصاد، نشان میدهد که دولت سیزدهم درآمدهای نفتی خود را به جای پولپاشی، در زیرساخت اقتصاد و کاهش بدهی های خود صرف کرده است.

به گزارش ایسنا، یکی از ابهامات مطرح شده در مناظرات انتخاباتی مسئله اثر فروش نفت و افزایش درآمدهای آن بر اقتصاد کشور است؛ این ابهام در حالی است که دولت سیزدهم بارها اعلام کرده است که خلق پول یکی از گام هایی بود که موجب تورم و گرانی میشد اما جلوی خلق پول گرفته شد و دولت به جای خلق پول با درآمدهای مالیاتی و نفتی هزینه های خود را تامین کرد.

این توضیحات مکرر دولت در واقع به این معناست که اثر افزایش فروش نفت و درآمدهای آن، پیشگیری از افزایش تورم و قیمت هاست اما این کار به چه شیوه رقم خورده است؟ یکی از محل های هزینه ای دولت، بدهی های دولت به بخش های مختلف اقتصاد است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اثر افزایش درآمدهای نفتی در دولت سیزدهم کجاست؟

اثر افزایش درآمدهای نفتی در دولت سیزدهم کجاست؟