مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 تیر 1403 ساعت 09:152024-07-10پزشكي

هشدار در ایران ؛ شیوع بدترین نوع تب دنگی


موضوع تب دنگی در روز های اخیر به شدت رسانه ای شده و به سوژه ای برای اظهارات کارشناسی تبدیل گردیده است.

البته ناگفته نماند که ترس از این بیماری، - شاید به اندازه کرونا نباشد؛ اما می تواند خطرناک باشد.

تب دنگی، این روز ها به مثابه پاندمی کرونا شده و هر کسی مبتلا می شود، اطرافیانش نگران می شوند که مبادا خطرناک باشد.

  به گزارش مهر، مسعود مردانی مدیر گروه بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: از بالغ بر سه سال پیش خطر اپیدمی این بیماری توسط مرکز تحقیقات به وزارت بهداشت اعلام و از همان زمان اقدامات اصولی انجام شد.

  وی با بیان اینکه هر دو نوع پشه آئدس آلبوپیکتوس و آئدس اجیبتی ناقل بیماری در کشور وجود دارد که اجیبتی در جنوب کشور بیشتر مشاهده می شود، از گزارش موارد انتقال بومی یا محلی در بندر لنگه خبر داد و افزود: این آمار نگران کننده است، چراکه انتقال بومی می تواند منجر به درگیری کل کشور شود.

  مردانی ادامه داد: در تخمین مدل سازی سازمان بهداشت جهانی ابتلای سالانه 390 میلیون مورد در سال پیش بینی می شود که 96 میلیون از این موارد با علائم نسبتاً شدید همراه خواهد بود.

میزان مرگ و میر به طور میانگین در دنیا حدود یک درصد، اما در کشور هند تا پنج درصد هم گزارش شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هشدار در ایران ؛ شیوع بدترین نوع تب دنگی

هشدار در ایران ؛ شیوع بدترین نوع تب دنگی