مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 تیر 1403 ساعت 11:202024-07-17فناوري

فناوری و ایجاد فرصت برابر


هستی شهریزفر، معمار ارتباطات آروان کلاد در سومین روز نمایشگاه الکامپ 1403 و در الکام تاکزی که به موضوع زنان و فناوری اختصاص داشت، از فرصت های برابری که به واسطه ی فناوری فراهم شده است، - هستی شهریزفر، معمار ارتباطات آروان کلاد در سومین روز نمایشگاه الکامپ 1403 و در الکام تاکزی که به موضوع زنان و فناوری اختصاص داشت، از فرصت های برابری که به واسطه ی فناوری فراهم شده است، صحبت کرد.

نابرابری مساله ای جهانی به گزارش ایسنا به نقل از آروان کلاد، شهریزفر با اشاره به این که نابرابری درباره ی دسترسی زنان به منابع فقط مرتبط با کشورهای در حال توسعه نیست به آماری جهانی اشاره کرد که زنان در جذب سرمایه، 63درصد سهم کم تری نسبت به مردان دارند و برررسی ها نشان می دهد مهم ترین علت کم توجهی و بی اعتمادی به زنان عوامل اجتماعی بوده است؛ تا جایی که در گزارش های بانک جهانی بارها به حضور ناکافی و بودجه ی کم زنان در این زمینه در کشورهای متفاوت از نظر سطح توسعه یافتگی، اشاره شده است.

سه گانه ی دلایل نابرابری در ادامه هستی شهریزفر به سه گانه ی دلایل این نابرابری پرداخت: زنان در تجارت الکترونیک اغلب با تهدید سه گانه عدم حضور در میزهای تصمیم گیری، دسترسی نابرابر به اینترنت و بودجه، و محدود کردن تعصبات جنسیتی روبه رو هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فناوری و ایجاد فرصت برابر

فناوری و ایجاد فرصت برابر