مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 8 تیر 1403 ساعت 17:152024-06-28سياسي

حضور باشکوه مردم جرقویه در انتخابات


47 صندوق رأی مردم را اخذ می کند و تا الآن انتخابات در جرقویه از روندی درخور اعتنا و باشکوه برخوردار است.

- ایسنا/اصفهان فرماندار جرقویه گفت: 47 صندوق رأی مردم را اخذ می کند و تا الآن انتخابات در جرقویه از روندی درخور اعتنا و باشکوه برخوردار است.

محسن ریاحی در گفت وگو با ایسنا با تأکید بر اینکه انتخابات در جرقویه رأس ساعت مقرر برگزار شده است، اظهار کرد: از ساعت 5 صبح امروز، عوامل اجرایی در شعب پیش بینی شده حضور یافتند.

روند برپایی چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، از ساعت 8 صبح نیز با حاضر شدن مردم ادامه یافت.

وی با یادآور شدن این نکته که تا این زمان، مردم جرقویه حضور خوبی داشته اند، اظهار کرد: در سطح این شهرستان، 47 صندوق رأی در اختیار مردم قرار داده ایم.

از این میان، 6 صندوق رأی نیز سیار است تا افرادی که حضور در شعب ثابت برایشان فراهم نیست، به فرد منتخب و اصلح خود رأی بدهند.

فرماندار جرقویه با دعوت مردم به ادامه حضور در انتخابات یادآور شد: انتخابات در جرقویه از روندی در خور اعتنا و باشکوه برخوردار است.

آمار و جزییات بیشتر را در خصوص شرکت کنندگان این دوره از انتخابات پس از پایان فرایند قانونی در اختیار مردم قرار خواهیم داد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حضور باشکوه مردم جرقویه در انتخابات

حضور باشکوه مردم جرقویه در انتخابات