مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 تیر 1403 ساعت 16:452024-07-11ورزشي

هاشمی: امیدوارم این دوره شرایط بهتر از توکیو و ریو باشد


به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سیدمناف هاشمی، دبیرکل کمیته ملی المپیک در حاشیه مراسم نشست صمیمانه وزیر ورزش با ورزشکاران اعزامی به المپیک پاریس اظهار داشت: - دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: امیدوارم در این دوره شرایط ما بهتر از توکیو و ریو باشد هر چند شاید نتوانیم نتایج خوب المپیک لندن را تکرار کنیم، اما به کسب بهترین نتایج امیدواریم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سیدمناف هاشمی، دبیرکل کمیته ملی المپیک در حاشیه مراسم نشست صمیمانه وزیر ورزش با ورزشکاران اعزامی به المپیک پاریس اظهار داشت: از وزیر ورزش و همچنین محمود خسروی وفا رییس کمیته ملی المپیک که چنین مراسم جذابی را از قبل اعزام ورزشکاران به المپیک تدارک دیدند جای تقدیر و تشکر دارد.

وی افزود: چنین برنامه ای را ما در سالیان گذشته نداشتیم که ورزشکاران المپیکی کنار مادران خود حضور داشته باشند و این حس بسیار خوبی را به ما انتقال می دهد.

دبیر کمیته ملی المپیک گفت: کاروان ما تحت عنوان خادم الرضا در بازی های المپیک پاریس حضور خواهد داشت که این نام به نام شهید فقیدجمهور نامگذاری شد.

ما در حال حاضر شرایط بسیار سختی در دنیا داریم، زیرا کودکان جان خود را به راحتی از دست می دهند و برای همین هم شعار کاروان را به نام صلح برای کودکان در نظر گرفتیم تا ورزشکاران کشورما


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هاشمی: امیدوارم این دوره شرایط بهتر از توکیو و ریو باشد

هاشمی: امیدوارم این دوره شرایط بهتر از توکیو و ریو باشد