مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 تیر 1403 ساعت 12:502024-07-21ورزشي

اسبقیان: می توان روزهای خوبی برای آینده تنیس روی میز متصور بود


مجمع عمومی فدراسیون تنیس روی میز در حالی برگزار شد که معاون وزیر ورزش بر روند رو به رشد این رشته و در پیش بودن روزهای خوب برای آینده این فدراسیون تاکید داشت.

- مجمع عمومی فدراسیون تنیس روی میز در حالی برگزار شد که معاون وزیر ورزش بر روند رو به رشد این رشته و در پیش بودن روزهای خوب برای آینده این فدراسیون تاکید داشت.

به گزارش خبرگزاری مهر ، مجمع عمومی فدراسیون تنیس روی میز امروز (یکشنبه 31 تیر) با حضور اعضا در محل سالن فارسی آکادمی ملی المپیک در حالی برگزار شد که نمایندگان هیات های استانی از طریق ویدئو کنفرانس از محل استانی خود در این جلسه حاضر شده بودند.

در این جلسه سید محمدشروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان، احمد نامنی مدیرکل امور مشترک فدراسیون ها، محمد هادی جعفری مسئول امور مجامع به همراه مهرداد علی قارداشی رییس فدراسیون، علی حدادگر دبیر و پریسا صمدی نائب رییس بانوان فدراسیون حضور داشتند.

بعد از خیرمقدم علی حدادگر دبیر فدراسیون، مهرداد علی قارداشی رییس فدراسیون نیز به شرح مختصری از عملکرد فدراسیون در سال 1402 پرداخت و شرح کاملی از وضعیت موجود و اهداف پیش رو را بیان کرد.

در ادامه موسوی پور حسابرس مستقل، گزارش عملکرد مالی فدراسیون را از نظر حسابرس مستقل ارائه داد که از نظر آن شرکت عملکر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اسبقیان: می توان روزهای خوبی برای آینده تنیس روی میز متصور بود

اسبقیان: می توان روزهای خوبی برای آینده تنیس روی میز متصور بود