مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 تیر 1403 ساعت 10:002024-07-14بين الملل

وزارت خارجه لبنان جنایت اخیر صهیونیست ها در غزه را محکوم کرد


وزارت خارجه لبنان با صدور بیانیه ای نسل کشی رژیم صهیونیستی در منطقه المواصی را به شدت محکوم کرده و خواستار مداخله جامعه جهانی برای توقف جنایات تل آویو شد.

- وزارت خارجه لبنان با صدور بیانیه ای نسل کشی رژیم صهیونیستی در منطقه المواصی را به شدت محکوم کرده و خواستار مداخله جامعه جهانی برای توقف جنایات تل آویو شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری النشره، وزارت خارجه لبنان اعلام کرد که تجاوز روشمند رژیم صهیونیستی ضد شهروندان بی پناه فلسطینی و حمله عمدی به مرکز اسکان آوارگان فلسطینی که تازه ترین جنایت رژیم صهیونیستی بوده و در اردوگاه آوارگان در منطقه المواصی در خان یونس روی داده را به شدت محکوم می کند.

در بیانیه وزارت خارجه لبنان آمده است که استمرار نقض قوانین بین المللی و انسانی و ارتکاب نسل کشی و جنایت جنگی توسط رژیم صهیونیستی چالشی جدی برای آتش بش در غزه است.

وزارت خارجه لبنان از جامعه جهانی خواست تا برای جلوگیری از تکرار این فجایع بی سابقه غیر انسانی در غزه تحرک فوری و تاثیر گذار داشته باشد و از ملت فلسطین حمایت کند.

در نتیجه این حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی ده ها فلسطینی شامل زنان و کودکان و افراد سالخورده به شهادت رسیده و ده ها تن دیگر زخمی شدند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزارت خارجه لبنان جنایت اخیر صهیونیست ها در غزه را محکوم کرد

وزارت خارجه لبنان جنایت اخیر صهیونیست ها در غزه را محکوم کرد