مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 2 تیر 1403 ساعت 15:452024-06-22سياسي

سازمان تبلیغات سرمایه ای در مسیر تمدن سازی نوین اسلامی است


معاون استاندار لرستان و فرماندار بروجرد گفت: سازمان تبلیغات اسلامی سرمایه ای مهم در راستای حرکت در مسیر تمدن سازی نوین اسلامی است.

- ایسنا/لرستان معاون استاندار لرستان و فرماندار بروجرد گفت: سازمان تبلیغات اسلامی سرمایه ای مهم در راستای حرکت در مسیر تمدن سازی نوین اسلامی است.

مسلم مرادی امروز (دوم تیر ماه) با اشاره به سالروز تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی، اظهار کرد: تأسیس و شکل دهی نهادهای انقلابی یکی از اقدامات ارزشمند در ابتدای انقلاب اسلامی بود که امام راحل (ره) اهتمام ویژه ای نسبت به آن داشت و سازمان تبلیغات اسلامی با هدف تبلیغ و عرضه اندیشه تابناک اسلام ناب محمدی (ص) تأسیس شد.

وی بیان کرد: سازمان تبلیغات اسلامی که امروز در مسیر تبلیغ و اطلاع رسانی و پیشرفت فرهنگ دینی در جامعه گام های مؤثری برداشته است، سرمایه ای مهم در راستای تحقق اهداف بلند انقلاب اسلامی و حرکت در مسیر تمدن سازی نوین اسلامی به شمار می رود.

فرماندار بروجرد افزود: این سازمان در حدود چهار دهه اخیر منشأ خدمات و برکاتی بوده و امروز ضرورت وجودی آن نه تنها کاهش نیافته، بلکه ضریبی فزاینده یافته است.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سازمان تبلیغات سرمایه ای در مسیر تمدن سازی نوین اسلامی است

سازمان تبلیغات سرمایه ای در مسیر تمدن سازی نوین اسلامی است