مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 تیر 1403 ساعت 12:152024-07-02سياسي

سند موسیقی بازنگری می شود/ خبرهایی از ستاد اجرایی موسیقی کشور


دبیر ستاد فرهنگی اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اصلاح سند موسیقی، بر مشارکت فعالان این حوزه تاکید کرد.

- دبیر ستاد فرهنگی اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اصلاح سند موسیقی، بر مشارکت فعالان این حوزه تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، ابراهیم شکرانی دبیر ستاد فرهنگی اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: جلسه ای با حضور حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با موضوع واکاوی وضعیت موجود موسیقی کشور و نگاهی بر نقش سیاستگذاری در تحولات آن، با تمرکز بر سند ملی موسیقی و با هدف هم اندیشی و بررسی نظرات و دیدگاه های صاحب نظران این حوزه در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

وی با اشاره به اهمیت حکمرانی و سیاستگذاری موسیقی با توجه به رتبه بالای آن در مصرف محصولات فرهنگی و هنری اظهار کرد: تدوین و تصویب سند ملی موسیقی از دستاوردهای بسیار خوب رییس جمهور شهید آیت الله رییسی بوده است که با پیگیری های ایشان در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب و ابلاغ شد.

دبیر ستاد فرهنگی و اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص ایرادات و اشکالات بیان شده توسط صاحب نظران و استادان حاضر در این نشست، گفت: مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سند موسیقی بازنگری می شود/ خبرهایی از ستاد اجرایی موسیقی کشور

سند موسیقی بازنگری می شود/ خبرهایی از ستاد اجرایی موسیقی کشور