مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 تیر 1403 ساعت 08:012024-07-20بين الملل

نظر کولبا درباره چشم پوشی کی یف از تسلیحات هسته ای و الحاق به اتحادیه اروپا و ناتو


وزیر خارجه اوکراین امروز (شنبه) گفت تسلیحات توپخانه کشور با ناتو سازگار خواهد بود و نیروهای کی یف به دومین آمادگی رزمی در این اتحاد تبدیل می شوند.

- وزیر خارجه اوکراین امروز (شنبه) گفت تسلیحات توپخانه کشور با ناتو سازگار خواهد بود و نیروهای کی یف به دومین آمادگی رزمی در این اتحاد تبدیل می شوند.

به گزارش ایسنا، دیمیترو کولبا ، وزیر خارجه اوکراین در شبکه های اجتماعی نوشت: تسلیحات پیشرفته ما با ناتو سازگار خواهد بود، نیروهای ما پس از ایالات متحده آماده ترین ارتش ناتو خواهند بود و جناح شرقی پس از آموزش و تقویت با سربازان اوکراینی احساس امنیت بیشتری خواهد کرد.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وی ادامه داد ارتش ائتلاف ناتو به طور فعال از تجربیات نیروهای مسلح اوکراین درس می گیرد و کی یف قبلا تعدادی از تغییرات را در استانداردها و رویه های ناتو تضمین کرده است.

این دیپلمات اوکراینی همچنین گفت کی یف در تقویت ائتلاف ناتو به عنوان یک عضو موثرتر خواهد بود.

وی با اشاره به تفاهمنامه 1994 بوداپست درباره چشم پوشی کی یف از سلاح های هسته ای در ازای تضمین های امنیتی، آن را یک اشتباه استراتژیک خواند و خاطرنشان کرد: صادقانه بگویم، این یک اشتباه استراتژیک بود که همراه با دیگران، ما را به جایی که امروز هستیم، رساند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نظر کولبا درباره چشم پوشی کی یف از تسلیحات هسته ای و الحاق به اتحادیه اروپا و ناتو

نظر کولبا درباره چشم پوشی کی یف از تسلیحات هسته ای و الحاق به اتحادیه اروپا و ناتو