مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 تیر 1403 ساعت 17:152024-07-09اقتصادي

تکذیب یک ادعا؛ رهاسازی آب سدهای برقابی طبق برنامه انجام می شود


طبق اعلام مسوولان، خروجی آب سدهای برقابی طبق برنامه انجام می شود و با وجود این که میزان آورد سال آبی جاری حدود 4 میلیارد مترمکعب از سال گذشته کمتر بوده اما با برنامه ریزی دقیق و رهاسازی های برنامه ریزی شده حجم آب سدها همانند سال گذشته است.

- طبق اعلام مسوولان، خروجی آب سدهای برقابی طبق برنامه انجام می شود و با وجود این که میزان آورد سال آبی جاری حدود 4 میلیارد مترمکعب از سال گذشته کمتر بوده اما با برنامه ریزی دقیق و رهاسازی های برنامه ریزی شده حجم آب سدها همانند سال گذشته است.

به گزارش ایسنا، همه ساله از ابتدای سال آبی (مهرماه) برنامه مدیریت منابع و مصارف سدهای کشور از جمله سدهای حوضه کارون تدوین و ابلاغ می شود.

در نتیجه مطابق برنامه، میزان خروجی سدها تنظیم می شود و بر اساس میزان بارش و آوردهایی که در نیمه اول سال رخ می دهد، ممکن است برنامه ریزی ها تغییر کند.

در این باره فراز رابعی - رییس حوزه آبریز کارون بزرگ - درباره برنامه ریزی مدیریت مخازن سدها بیان کرد: سال جاری در انتهای فروردین و ابتدای اردیبهشت ماه برنامه مدیریت منابع حوزه کارون به منظور تأمین نیاز آبی تابستان بار دیگر به روزرسانی شد.

طبق اعلام رابعی امسال بر خلاف اینکه میزان آورد سال آبی سدهای زنجیره کارون حدود 4 میلیارد مترمکعب از سال گذشته کمتر بود، اما با برنامه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تکذیب یک ادعا؛ رهاسازی آب سدهای برقابی طبق برنامه انجام می شود

تکذیب یک ادعا؛ رهاسازی آب سدهای برقابی طبق برنامه انجام می شود