مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 تیر 1403 ساعت 18:502024-07-09ورزشي

افلاکی خطاب به وزیر ورزش: به تکواندو مثل رشته های دیگر نگاه ویژه داشته باشید


سرمربی تیم ملی تکواندو خواستار نگاه ویژه مسئولان ورزش کشور به رشته تکواندو شد.

- سرمربی تیم ملی تکواندو خواستار نگاه ویژه مسئولان ورزش کشور به رشته تکواندو شد.

به گزارش ایسنا، کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان از اردوی تیم های ملی تکواندو و پاراتکواندوی ایران در راه آماده سازی برای حضور در المپیک و پارالمپیک پاریس بازدید کرد و پای صحبت های ملی پوشان و کادرهای فنی نشست.

هادی ساعی رییس فدراسیون تکواندو در صحبت های کوتاه خود ضمن قدردانی از وزیر ورزش برای حضور در اردوی تیم های ملی تکواندو و پاراتکواندو، گفت: نتایج خوب تکواندو حاصل همدلی ایجاد شده بین خانواده تکواندو بوده است.

ساعی خطاب به وزیر ورزش گفت: از شما ممنونم که همیشه کنار ما بودید و راه را برای ما هموار کردید تا این مسیر سخت را با قدرت طی کنیم.

رییس فدراسیون تکواندو خاطرنشان کرد: امیدوارم بچه های تکواندو در المپیک بهترین نتایج را کسب کنند و جزو مدال آوران کاروان ورزش ایران باشند.

مجید افلاکی سرمربی تیم ملی نیز با قدردانی از حمایت های وزیر ورزش، گفت: همانطور که به رشته های دیگر نگاه ویژه می کنید به تکواندو هم نگاه ویژه داشته باشید.

بچه های ما دغدغه شغل دارند.

قبلا ارگان هایی مثل وزارت نفت قهرمانان ورزشی را استخدام می کردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افلاکی خطاب به وزیر ورزش: به تکواندو مثل رشته های دیگر نگاه ویژه داشته باشید

افلاکی خطاب به وزیر ورزش: به تکواندو مثل رشته های دیگر نگاه ویژه داشته باشید