مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 تیر 1403 ساعت 09:452024-07-02سياسي

واگذاری موسسات به ایثارگران سبب مشارکت آن ها در توسعه اقتصاد کشور می شود


مدیر عامل صندوق اشتغال و کار آفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: واگذاری موسسات به ایثارگران سبب مشارکت آن ها در توسعه اقتصاد کشور می شود و امیدواریم با واگذاری موسسات به صاحبان اصلی آنان، - مدیر عامل صندوق اشتغال و کار آفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: واگذاری موسسات به ایثارگران سبب مشارکت آن ها در توسعه اقتصاد کشور می شود و امیدواریم با واگذاری موسسات به صاحبان اصلی آنان، این افراد در توسعه اقتصاد کشور پیشرو باشند.

به گرارش ایسنا، حجت اله امانی در گفت وگویی درباره روند برگزاری انتخابات موسسه اندوخته شاهد گفت: تشکیل این موسسه به فرمان مقام معظم رهبری و مبنی بر این بود که مدیریت موسساتی که جامعه ایثارگری سهام دار آن هستند، باید به جامعه ایثارگری واگذار شود.

وی ادامه داد: این امر باید صورت می گرفت و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز بر انجام هر چه سریع تر فرمان مقام معظم رهبری تاکید داشت.

بر این اساس پس از اینکه هیئت نظارت توسط رییس و همچنین نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران شکل گرفت و افراد مشخص شدند، موسسه اواخر بهمن ماه سال گذشته فعالیت خود را شروع کرد.

امانی با اشاره به اینکه در راستای برگزاری این انتخابات سامانه ای طراحی شد، اظهار کرد: در ابتدا در خصوص بهبود وضعیت آماری جامعه ایثارگری


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

واگذاری موسسات به ایثارگران سبب مشارکت آن ها در توسعه اقتصاد کشور می شود

واگذاری موسسات به ایثارگران سبب مشارکت آن ها در توسعه اقتصاد کشور می شود