مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 تیر 1403 ساعت 10:462024-07-20اقتصادي

واردات محموله انسولین قلمی نوومیکس جهت رفع کمبود؛ بزودی


مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از اقدامات انجام شده جهت واردات حدود 400هزار قلم انسولین نوومیکس جهت رفع مشکل کمبود مقطعی آن خبر داد.

- به گزارش ایسنا، دکتر غلامحسین صادقیان با بیان اینکه مشکلی در تامین انسولین قلمی تولید داخل نداریم، گفت: عمده انسولین قلمی مصرفی کشور توسط یک شرکت در داخل تحت لیسانس یکی از برندهای معتبر جهانی تولید می شود.

وی گفت: کمبودی که حاصل شده مربوط به یکی از این قلم هاست (نوومیکس) که به طور متوسط ماهانه 800 هزار قلم در کشور مصرف دارد و در ماه جاری حدود 480 هزار قلم تا کنون توزیع شده است.

صادقیان ادامه داد: با توجه به مشکلی که برای این شرکت ایجاد شده، سازمان غذا و دارو اقدام به تامین قلم نوومیکس از سایر منابع نموده و به زودی حدود 400هزار قلم نوومیکس به کشور وارد و توزیع می شود و این مشکل مقطعی مرتفع خواهد شد.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

واردات محموله انسولین قلمی نوومیکس جهت رفع کمبود؛ بزودی

واردات محموله انسولین قلمی نوومیکس جهت رفع کمبود؛ بزودی