مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 تیر 1403 ساعت 09:552024-07-09سياسي

با تخلفات ساخت و ساز و تغییر کاربری غیر مجاز برخورد شود


به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، سید نصرالدین صالحی دادستان عمومی و انقلاب مرکز چهار محال و بختیاری در دیدار رییس و اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار شهرکرد گفت: - معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز چهارمحال و بختیاری گفت: از شهرداری و شورای شهر شهرکرد تقاضا داریم برخورد مجدانه با تخلفات ساخت و ساز و تغییر کاربری بالاخص در خیابان آیت الله کاشانی انجام شود.

به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، سید نصرالدین صالحی دادستان عمومی و انقلاب مرکز چهار محال و بختیاری در دیدار رییس و اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار شهرکرد گفت: دوران تحولی در شهرکرد سپری می کنیم که به سرعت وضعیت شهری به سمت سازندگی، پیشرفت و توسعه در حال حرکت است.

وی با اشاره به اینکه ما به سمت توسعه و پیشرفت در حرکت هستیم بیان کرد: مردم نیز برای توسعه و پیشرفت شهر مسئولین را همراهی می کنند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز چهارمحال و بختیاری به جشن بزرگ عید غدیر اشاره کرد و افزود: جشن عید غدیر با ایجاد انسجام و هم بستگی بین اقشار مختلف جامعه برگزار شد که یک کار فرهنگی بسیار بزرگی بود.

صالحی با اذعان بر اینکه جشن عید غدیر یک سری ایراداتی داشت که باید رفع شود گفت: اجازه ندهیم دوقطبی، جدایی یا تفکیکی در بین مردم اتفاق بیفتد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

با تخلفات ساخت و ساز و تغییر کاربری غیر مجاز برخورد شود

با تخلفات ساخت و ساز و تغییر کاربری غیر مجاز برخورد شود