مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 26 تیر 1403 ساعت 16:552024-07-16سياسي

چند نکته درباره معاون اول دولت جدید و گزینه ای به نام عارف


آنگونه که مطرح شده قرار است 60 درصد کابینه از جوانان زیر 50 سال و فاقد سابقه وزارت باشد.

پس در این صورت بنا بر این است که 40 درصد کابینه از افراد مجرب و باسابقه ی موفق قبلی استفاده شود که به نظر می رسد مهم ترین جایگاهی که حداقل در دولت اول دکتر پزشکیان باید از افراد مجرب استفاده شود، - آنگونه که مطرح شده قرار است 60 درصد کابینه از جوانان زیر 50 سال و فاقد سابقه وزارت باشد.

پس در این صورت بنا بر این است که 40 درصد کابینه از افراد مجرب و باسابقه ی موفق قبلی استفاده شود که به نظر می رسد مهم ترین جایگاهی که حداقل در دولت اول دکتر پزشکیان باید از افراد مجرب استفاده شود، جایگاه معاون اولی است.

عصر ایران؛ عباس پازوکی -  تنها یک روز پس از اعلام نتیجه انتخابات ریاست جمهوری و پیروزی دکتر مسعود پزشکیان، گمانه زنی ها و حتی مطالبه گری ها درباره فهرست احتمالی کابینه آغاز شد.

برخی نیز با اشاره به لزوم جوان سازی دولت، به صورت جدی به ارائه مطالباتی در این زمینه پرداختند.

هرچند نگارنده این سطور نیز از مدافعین جدی جوان گرایی و جوان سازی است اما درعین حال باور دارم که نباید این مطالبه به گونه ای افراطی مطرح شود که ما را از تجارب و دانش مدیران موفق گذشته، محروم کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چند نکته درباره معاون اول دولت جدید و گزینه ای به نام عارف

چند نکته درباره معاون اول دولت جدید و گزینه ای به نام عارف