مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 تیر 1403 ساعت 11:352024-07-15سياسي

دولت آینده به «آتش سوزی جنگل ها» توجه کند


یک کارشناس حوزه جنگلداری از رییس جمهور منتخب خواست تا به موضوع آتش سوزی جنگل ها و پیشگیری از آن توجه داشته باشد.

- یک کارشناس حوزه جنگلداری از رییس جمهور منتخب خواست تا به موضوع آتش سوزی جنگل ها و پیشگیری از آن توجه داشته باشد.

به گزارش ایسنا، امیرمسعود جلالی با اشاره به تغییرات اقلیمی گسترده در جهان و به تبع آن در کشور گفت: همچنان شاهد تبعات این معضل هستیم.

وی با انتقاد از عدم رجوع به دستاوردها و تجربیات قبلی و نیز بهره مندی از طرح های فاقد کارشناسی گفت: سازمان منابع طبیعی در گذشته فراز و نشیب هایی داشته و سعی شد در حد مقدورات و مطابق دستاوردهای جهانی درپی پیشگیری باشیم.

جلالی با بیان این که حریق نباید اتفاق افتد و اگر هم اتفاق افتاد باید در کوتاه ترین زمان مدیریت و اطفاء شود، گفت: نباید به سمت طرح های نمایشی حرکت کنیم.

مدیرکل پیشین دفتر حفاظت و مقابله با حریق جنگلداری با اشاره به طرح کاشت یک میلیارد درخت گفت: پتانسیل بزرگی را صرف این کار کرده و از داشته ها غافل شدیم و با نگاهی به آمار، تعداد حریق ها افزایش نیافته ولی مساحت سوخته شده دو و نیم برابر است.

وی گفت: از دولت آقای دکتر پزشکیان می خواهم در انتصاب مدیران سازمانی دقت نظر کافی داشته باشد، چرا که چون آسیب های بسیاری دیدیم که جبران ناپذیر است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دولت آینده به «آتش سوزی جنگل ها» توجه کند

دولت آینده به «آتش سوزی جنگل ها» توجه کند