مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 تیر 1403 ساعت 18:202024-07-02سياسي

خواسته های جامعه داروسازی از دو نامزد ریاست جمهوری


رییس انجمن داروسازان ایران، در آستانه برگزاری مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری، به طرح خواسته های جامعه داروسازی کشور از دو نامزد راه یافته به مرحله دوم پرداخت.

- شهرام کلانتری خاندانی، در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: آنچه مسلم است جامعه داروسازی ایران مطالبات و خواسته هایی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری دارد.

وی به مهم ترین مطالبات جامعه داروسازی کشور اشاره کرد و افزود: جلوگیری از دخالت نهادهای غیر تخصصی در امور تخصصی حوزه دارو، جلوگیری از توسعه بخش دولتی و بنگاه داری امثال هلال احمر، عدم تسامح و تساهل در امور مرتبط با اخلاق پزشکی و محرمانگی اطلاعات بیماران و مهم تر از همه تغییر نگرش تجاری بخشی از دولت به امور درمانی و دارویی و جلوگیری از استیلای این نگاه در تصمیمات لجام گسیخته نهادهایی مثل هیأت مقررات زدایی است.

کلانتری ادامه داد: متأسفانه رییس هیأت مقررات زدایی و امثال او به مقوله سلامت، نگاه بازاری داشتند و این اواخر این نگاه با رویکرد ضدیت با جامعه داروسازی ایران همراه شده بود و در مکاتبات این هیأت نمود عینی داشت.

وی افزود: از دو کاندیدای راه یافته به دور دوم، توقع است که رویکرد خود را نسبت به مواضع غیر اصولی و بازاری نسبت به جامعه پزشکی و داروسازی مشخص کنند و واضح است که این اعلام موضع بر روی کاهش نگرانی و چی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خواسته های جامعه داروسازی از دو نامزد ریاست جمهوری

خواسته های جامعه داروسازی از دو نامزد ریاست جمهوری