مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 تیر 1403 ساعت 17:252024-07-02اقتصادي

واردات بی رویه، قاچاق کالا و سوخت معضل تولیدات داخل است


مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری هرمزگان در یادداشتی نوشت: ورود بی رویه کالای قاچاق مشکل اصلی تولیدکنندگان است، مسئولان امر با تبیین و تعامل بین دستگاهی جهت رفع و به حداقل رساندن این معضل تلاش نمایند.

- دبیرکمیسیون نظارت برمبارزه باقاچاق کالا و ارز استانداری هرمزگان: واردات بی رویه، قاچاق کالا و سوخت معضل تولیدات داخل است ایسنا/هرمزگان مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری هرمزگان در یادداشتی نوشت: ورود بی رویه کالای قاچاق مشکل اصلی تولیدکنندگان است، مسئولان امر با تبیین و تعامل بین دستگاهی جهت رفع و به حداقل رساندن این معضل تلاش نمایند.

متن یادداشت احمدپویافر دبیرکمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت برمبارزه باقاچاق کالا و ارز استانداری هرمزگان که امروز سه شنبه 12تیر، به مناسبت هفته مبارزه با قاچاق کالا و ارز نوشته شده به شرح ذیل است: دوازدهم تیرماه سال 1381 طی دستور معظم له به دولت وقت به منظور ایجاد ساز و کاری منسجم و قانونی برای مقابله با پدیده شوم و پیچیده قاچاق کالا و ارز ثبت شد و از آن پس هرساله با گرامیداشت این روز اثرات و زیان های جبران ناپذیر قاچاق کالا و سوخت بر اقتصاد کشور تشریح می شود.

رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) هر ساله نیز با نامگذاری سال به بیان اولویت بخشی و رویکرد و تبیین اقدامات و فعالیت های شاخص


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

واردات بی رویه، قاچاق کالا و سوخت معضل تولیدات داخل است

واردات بی رویه، قاچاق کالا و سوخت معضل تولیدات داخل است