مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 تیر 1403 ساعت 13:452024-07-21اجتماعي

کشف تماشاخانه 5000 نفره رومی ها


باستان شناسان بقایای یک تماشاخانه رومی را در اسپانیا کشف کردند.

- باستان شناسان بقایای یک تماشاخانه رومی را در اسپانیا کشف کردند.

به گزارش ایسنا، یک محوطه بزرگ رومی که میزبان مسابقات ارابه کشی اسب ها در دوران باستان بوده است در شمال اسپانیا پیدا شده است.

انشنت اوریجینز نوشت، این محوطه که در 10 کیلومتری بیتوریا واقع شده است، یک تماشاخانه رومی به طول 280 متر را شامل می شود که ظرفیت حدود 5000 تماشاگر را داشت! این محوطه توسط کاوشگران با استفاده از روش های شناسایی از راه دور کشف شد و در جریان این بررسی، خطوط کلی غرفه ها و سیرک مشخص شد.

این تماشاخانه در محوطه تاریخی به نام Iruna-Veleia واقع شده است و این اکتشاف نشان می دهد این محوطه از آنچه پیش تر تصور می شد از اهمیت بیشتری برخوردار است.

باستان شناسان نخستین بار در سال 2020 با استفاده از تصویربرداری هوایی شواهدی از وجود این مکان را کشف کرده بودند.

تماشاخانه ای که اخیرا کشف شده است از نظر اندازه و شکل با تماشاخانه ای که در پارک باستان شناسی Segoiga کشف شده است، مشابهت دارد.

سیرکی که در Iruna-Veleia کشف شده است، سومین نمونه ای است که در نیم کره شمالی شبه جزیره ایبریا پیدا شده است.

شناسایی از راه دور، علاوه بر تماشاخانه، بقایای خیابان ها، ساختمان ها، محوطه های طاق دار و گذرگاه ها را نیز مشخص کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کشف تماشاخانه 5000 نفره رومی ها

کشف تماشاخانه 5000 نفره رومی ها