مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 تیر 1403 ساعت 17:102024-07-21حوادث

بیش از 10 هزار خودروی پلاک مخدوش در استان کرمان اعمال قانون شد


رییس پلیس راه شمال استان کرمان گفت: از ابتدای سال جاری، بیش از 10 هزار و 51 خودرو به علت مخدوش بودن و یا نداشتن پلاک جلو و عقب اعمال قانون شده اند.

- کرمان- رییس پلیس راه شمال استان کرمان گفت: از ابتدای سال جاری، بیش از 10 هزار و 51 خودرو به علت مخدوش بودن و یا نداشتن پلاک جلو و عقب اعمال قانون شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر ، سرهنگ علی رضایی پیش از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پلاک در جهت شناسایی وسایل نقلیه از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی افزود: پلاک وسایل نقلیه باید حتماً به صورت کامل دیده شود و ناخوانا بودن و دستکاری پلاک ممنوع بوده و هیچ توجیهی ندارد.

رضایی با اشاره به جدیت پلیس در برخورد با تخلفات پلاک تصریح کرد: فردی که با تغییر در ارقام پلاک، مرتکب تخلف می شود، مسئول همه تخلفات و جریمه های ارتکابی خود است.

رییس پلیس راه شمال استان کرمان تاکید کرد: فرد متخلف ضمن معرفی به مرجع قضایی، بایستی تمامی جریمه ها را پرداخت و رضایت مالک پلاک واقعی را نیز جلب کند.

رضایی بیان کرد: از ابتدای سال جاری در راستای برخورد با خودروهای پلاک مخدوش، بیش از 10 هزار و 51 خودرو به علت مخدوش بودن و یا نداشتن پلاک جلو و عقب اعمال قانون شده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیش از 10 هزار خودروی پلاک مخدوش در استان کرمان اعمال قانون شد

بیش از 10 هزار خودروی پلاک مخدوش در استان کرمان اعمال قانون شد