مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 تیر 1403 ساعت 14:552024-07-17پزشكي

اهدای اعضای بدنِ بیمار مرگ مغزی به بیماران نیازمند در کاشان


معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: اعضای بدن زنده یاد حسن اسماعیل زاده زارعی با رضایت و فداکاری خانواده او به بیماران نیازمند پیوند عضو اهدا شد.

- ایسنا/اصفهان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: اعضای بدن زنده یاد حسن اسماعیل زاده زارعی با رضایت و فداکاری خانواده او به بیماران نیازمند پیوند عضو اهدا شد.

عباس آزادی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: زنده یاد حسن اسماعیل زاده زارعی که در سن 43 سالگی دچار مرگ مغزی شده بود با رضایت خانواده اعضای بدن او به بیماران نیازمند اهدا شد.

وی افزود: این سومین مورد اهداء عضو در سال جاری است که در کاشان ثبت شده است که برای آن مرحوم رحمت خداوند و برای بازماندگان پاداش شکیبایان را از خداوند آرزو داریم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: هر فرد مرگ مغزی می تواند با اهدای عضو، جان یک تا هشت نفر را از مرگ حتمی نجات دهد و با اهدای بافت و نسوج خود، نیز تا 53 نفر را از معلولیت رهایی بخشد.

آزادی تصریح کرد: همه داوطلبان اهدای عضو می توانند برای نجات جان بیماران نیازمند، با مراجعه به پورتال http://www.

ehda.

ir نسبت به ثبت نام و دریافت کارت اهدا اقدام کرده و در ثواب این کار خیرخواهانه شریک شوند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اهدای اعضای بدنِ بیمار مرگ مغزی به بیماران نیازمند در کاشان

اهدای اعضای بدنِ بیمار مرگ مغزی به بیماران نیازمند در کاشان