مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 تیر 1403 ساعت 09:102024-07-08سياسي

سامان دادن موضوع آزاداندیشی در دانشگاه ها با کمک جشنواره برهان


رییس دانشگاه علامه طباطبایی جشنواره برهان را ایده ای برای سامان دادن موضوع آزاداندیشی در دانشگاه ها دانست و گفت: این نظام قابلیت را دارد تا افراد در آن آزادانه اظهارنظر کنند.

- رییس دانشگاه علامه طباطبایی جشنواره برهان را ایده ای برای سامان دادن موضوع آزاداندیشی در دانشگاه ها دانست و گفت: این نظام قابلیت را دارد تا افراد در آن آزادانه اظهارنظر کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی، عبدالله معتمدی در مراسم اختتامیه سومین جشنواره ملی برهان با اشاره به حضور مردم در انتخابات اظهار داشت: این حضور، نشان از اقتدار نظام است که انتخابات را در زمان مناسب برگزار کرد و رییس جمهور انتخاب شد.

رییس دانشگاه علامه طباطبایی بیان کرد: رکن اقتداربخشی نظام جمهوری اسلامی، حضور مردم است و این مردم، مرتب رفتار مسئولان را رصد می کنند و آن ها باید در مقابل مردم پاسخگو باشند.

امیدوارم از ظرفیت همراهی مردم در جهت پیشرفت کشور استفاده کنیم.

وی افزود: جشنواره ملی برهان طرحی خوب برای سامان دادن به موضوع آزاداندیشی و بیانگر این است که نظام این قابلیت را دارد تا افراد در آن آزادانه اظهارنظر کنند.

ذهنِ خالی جوشش ندارد و افراد باید مرتب مطالعه و ذهن خود را درگیر کنند تا مستند برای گفته های خود داشته باشند و بتوانند وارد گف


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سامان دادن موضوع آزاداندیشی در دانشگاه ها با کمک جشنواره برهان

سامان دادن موضوع آزاداندیشی در دانشگاه ها با کمک جشنواره برهان