مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 تیر 1403 ساعت 15:052024-07-20اجتماعي

ادامه افزایش دما در البرز


در سه روز آینده، شاهد افزایش 3 تا 5 درجه ای دما در بیشتر مناطق استان خواهیم بود، به طوری که میانگین بیشینه دما در برخی ساعت ها به 42 درجه بالای صفر می رسد.

- ایسنا/البرز مدیرکل هواشناسی استن البرز گفت: در سه روز آینده، شاهد افزایش 3 تا 5 درجه ای دما در بیشتر مناطق استان خواهیم بود، به طوری که میانگین بیشینه دما در برخی ساعت ها به 42 درجه بالای صفر می رسد.

آرش بهاروند احمدی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: امروز (شنبه، 30 تیر ماه) آسمان البرز صاف تا کمی ابری است و در برخی ساعت ها شاهد وزش باد هستیم.

بررسی نقشه های پیش یابی هواشناسی نشان می دهد، این وضعیت تا سه روز آینده ادامه دارد.

وی توضیح داد: در این مدت، شاهد افزایش 3 تا 5 درجه ای دما در بیشتر مناطق استان هستیم، به طوری که میانگین بیشینه دما در برخی ساعات به 42 و کمینه آن نیز به 23 درجه بالای صفر می رسد.

او بیان کرد: در این مدت، در برخی ساعت ها، بویژه اوایل صبح و اواخر عصر شاهد بروز غبار محلی در برخی نقاط استان هستیم.

مدیرکل هواشناسی استن البرز افزود: در این روز، آینده میانگین سرعت وزش باد هم بین 5 تا 8 متر در ثانیه متغیر است.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ادامه افزایش دما در البرز

ادامه افزایش دما در البرز