مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 تیر 1403 ساعت 10:302024-07-21بين الملل

3 شهید و 87 زخمی در حملات اسراییل به «الحدیده» یمن/ حمله صهیونیستها به عمق خاک لبنان/ هشدار ترامپ درباره تقلب در انتخابات


هشدارترامپ به احتمال «تقلب» درانتخابات؛ 3 شهید و 87 زخمی در حملات اسراییل به «الحدیده» یمن و حمله هوایی رژیم صهیونیستی به عمق خاک لبنان از مهم ترین خبر ها و رویداد های منطقه ای و بین المللی در 24 ساعت گذشته بوده اند.

- بین الملل تابناک: هشدارترامپ به احتمال تقلب درانتخابات؛ 3 شهید و 87 مجروح در حملات اسراییل به الحدیده یمن و حمله هوایی رژیم صهیونیستی به عمق خاک لبنان از مهم ترین خبر ها و رویداد های منطقه ای و بین المللی در 24 ساعت گذشته بوده اند.

انصارالله: در حمله رژیم صهیونیستی 3 تن شهید و 87 تن دیگر زخمی شدند انصارالله یمن امروز یکشنبه اعلام کرد در نتیجه تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی که تأسیسات مدنی در بندر حدیده را هدف قرار داد سه تن شهید و 87 تن دیگر زخمی شدند.

جنگنده های رژیم صهیونیستی روز شنبه یک سری حملات هوایی را به مخازن ذخیره سوخت در بندر حدیده و مخازن گازوییل در نیروگاه برق در منطقه الخطیب در شهر حدیده در غرب یمن انجام دادند.

به گزارش تلویزیون المسیره، انصارالله متعهد شده که با حمله به اهداف حیاتی در سرزمین های اشغالی به این تجاوز پاسخ گوید و تل آویو را منطقه ای ناامن کند.

انصارالله تاکید کرده که برای جنگی طولانی با رژیم صهیونیستی تا توقف عملیات نظامی و محاصره مردم فلسطین آماده می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

3 شهید و 87 زخمی در حملات اسراییل به «الحدیده» یمن/ حمله صهیونیستها به عمق خاک لبنان/ هشدار ترامپ درباره تقلب در انتخابات

3 شهید و 87 زخمی در حملات اسراییل به «الحدیده» یمن/ حمله صهیونیستها به عمق خاک لبنان/ هشدار ترامپ درباره تقلب در انتخابات