مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 تیر 1403 ساعت 11:002024-07-03بين الملل

منابع گازی فلسطین؛ اهداف پنهان صهیونیست ها در جنگ غزه


رژیم صهیونیستی که با چنبره بر منابع طبیعی فلسطین از دهه های گذشته به دنبال توسعه جاه طلبی های خود در حوزه انرژی است، در بحبوحه جنگ کنونی غزه نیز چشم طمع به منابع این باریکه دوخته است.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، سال 1999 آغاز توجه شرکت های صهیونیستی به میدان های گازی در آب های سرزمینی فلسطین بود؛ جایی که صهیونیست ها کار اکتشاف و سرمایه گذاری را در آب های فلسطین آغاز کردند و بعد از آن رژیم اشغالگر در فلسطین اشغالی از وارد کننده گاز به صادر کننده تبدیل شد.

چنبره صهیونیست ها بر منابع و ثروت های طبیعی فلسطین اکتشاف نفت و گاز در آب های مدیترانه توسط رژیم صهیونیستی، یک عنصر جدید به درگیری اعراب با این رژیم اضافه کرد؛ در حالی که جاه طلبی های رژیم صهیونیستی در ثروت های نفتی و گازی حوزه مدیترانه شرقی تمامی نداشت.

در این میان، مقامات وزارت انرژی رژیم صهیونیستی توانستند بازار داخلی خود را با منابع گازی تضمین کنند و 70 درصد از نیازهای برق این رژیم توسط گاز استخراج شده از آب های فلسطین در دریای مدیترانه تامین می شود.

رژیم اشغالگر همچنین شروع به راه اندازی پروژه های اتصال و صادرات گاز با کشورهای عربی همسایه کرد و هدف خود را دسترسی به بازار اروپا و سایر پروژه های سرمایه گذاری با ابعاد ژئوپلوتیکی قرار داد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

منابع گازی فلسطین؛ اهداف پنهان صهیونیست ها در جنگ غزه

منابع گازی فلسطین؛ اهداف پنهان صهیونیست ها در جنگ غزه