مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 تیر 1403 ساعت 10:202024-07-13سياسي

میرشمسی: ایسنا برای جذب مشارکت مردم در انتخابات از همه توان خود بهره برد


رییس ستاد انتخابات قاصی زاده هاشمی گفت: ایسنا در ایام انتخابات ریاست جمهوری تلاش کرد تا فرصتی برابر در اختیار همه نامزدهای انتخابات قرار دهد.

- رییس ستاد انتخابات قاصی زاده هاشمی گفت: ایسنا در ایام انتخابات ریاست جمهوری تلاش کرد تا فرصتی برابر در اختیار همه نامزدهای انتخابات قرار دهد.

میرشمسی در گفت و گو با ایسنا، درباره نقش ایسنا در اطلاع رسانی از وقایع انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم بیان کرد: رسانه نقش مهمی در زمینه انتخابات دارد.

ایسنا در این زمینه فعال بود و نقش برجسته ای ایفا کرد و تلاش کرد تا فرصتی برابر در اختیار همه نامزدهای انتخابات قرار دهد که بعضی نامزدها از این فرصت استفاده بیشتری کردند و برخی کمتر.

وی افزود: ایسنا تلاش کرد تا اطلاع رسانی دقیقی برای مردم داشته باشد و همه نامزدها را درگیر اطلاع رسانی خود کند که این رویکرد جای تشکر و قدردانی دارد.

ایسنا برای جذب مشارکت مردم در انتخابات از همه توان خود بهره برد.

میرشمسی با بیان اینکه این روزها مردم اخبار را بیشتر از فضای مجازی دنبال می کنند، گفت: رسانه های رسمی و خبرگزاری ها منبع اخبار دست اول و فضای مجازی منبع اخبار دست دوم هستند.

رسانه هایی مثل ایسنا باید در زمینه فضای مجازی فعال تر باشند تا اخبار رسمی را از طریق فضای مجازی بهتر به اطلاع مردم برسانند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

میرشمسی: ایسنا برای جذب مشارکت مردم در انتخابات از همه توان خود بهره برد

میرشمسی: ایسنا برای جذب مشارکت مردم در انتخابات از همه توان خود بهره برد