مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 22 تیر 1403 ساعت 15:002024-07-12سياسي

گریه برای سیدالشهدا(ع) امید را در دل ها زیاد می کند

گریه برای سیدالشهدا(ع) امید را در دل ها زیاد می کند

امام جمعه قشم با بیان اینکه گریه برای سیدالشهدا(ع) امید را در دلها زیاد می کند، گفت: این گریستن، اشک حماسه، تبیین اسلام، بارش آیه های انفسی انسان و حیات بخش است.

- بندرعباس- امام جمعه قشم با بیان اینکه گریه برای سیدالشهدا(ع) امید را در دلها زیاد می کند، گفت: این گریستن، اشک حماسه، تبیین اسلام، بارش آیه های انفسی انسان و حیات بخش است.

به گزارش، حجت الاسلام غلامرضا حاجبی در خطبه های این هفته نماز جمعه قشم با تسلیت ایام حزن و اندوه شهادت سرور و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین (ع) اظهار کرد: تاسوعا و عاشورا اوج ایثار و بندگی است.

وی با اشاره به اینکه حقیقت این است که در این عالم، هیچ چیز نمی تواند جای گریه و اشک بر سیدالشهدا (ع) را پر کند، گفت: همین مجلس روضه سیدالشهدا (ع) است که بشریت را به نجات خواهد کشاند.

امام جمعه قشم توضیح داد: واقعیت این است که گریه برای سیدالشهدا (ع) آغاز راه و نه پایان راه است، شروع ماجرا و نه پایان آن است.

حجت الاسلام حاجبی اضافه کرد: آنچه در کربلا و در عاشورا بر اهل بیت رسول خدا (ص) گذشته است، آنقدر مظلومانه و دردناک، آنقدر سخت و جان فرساست که نه حتی آدمیان و نه حتی جن و ملک، که جمادات و نباتات را نیز به زاری می اندازد؛ مگر نشنیده ایم که آسمان و زمین، بر این مصیبت گریسته اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گریه برای سیدالشهدا(ع) امید را در دل ها زیاد می کند

گریه برای سیدالشهدا(ع) امید را در دل ها زیاد می کند