مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 تیر 1403 ساعت 21:202024-07-11سياسي

حرمت حجاب به خون شهدای گوهرشاد است


نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: حرمت حجاب به خون شهدای گوهرشاد است.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، آیت الله سید احمد علم الهدی در اجتماع پرشور راهپیمایان 21 تیرماه روز عفاف و حجاب که به مناسبت سالگرد واقعه قیام گوهرشاد در ایوان مقصوره حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به آیه 59 سوره مبارکه احزاب اظهار کرد: خداوند عالم در قرآن کریم می فرماید یَا أَیُّهَا النَّبِیُّ قُلْ لِأَزْوَاجِکَ وَبَنَاتِکَ وَنِسَاءِ الْمُؤْمِنِینَ یُدْنِینَ عَلَیْهِنَّ مِنْ جَلَابِیبِهِنَّ ذَٰلِکَ أَدْنَیٰ أَنْ یُعْرَفْنَ فَلَا یُؤْذَیْنَ وَکَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِیمًا و به زنان مسلمان دستور می دهد تا حجاب و پوشش کامل داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: شما خواهران و برادران بزرگواری که برای احیای این فریضه عبادی به راه افتادید تا پاسدار آن باشید، همان خشنودی و رضایتی را از جانب امام رضا (ع) کسب می کنید که طبق کتب معتبر دینی هنگام نزول آیه 59 سوره احزاب بر قلب پیامبر (ص) ایجاد شد.

ضرورت تکریم و تبیین حادثه گوهرشاد وی خاطرنشان کرد: شما خواهران غیرتمند و برادران غیور مشهدی در حرکتی که امشب انجام دادید، اقدام و عمل شما فقط محدود به صیانت و دفاع از حجاب نبود بلکه پاسداشت و تکریم میراث شهدای مظلومی بود که 89 سال قبل در همین صحن و مک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حرمت حجاب به خون شهدای گوهرشاد است

حرمت حجاب به خون شهدای گوهرشاد است