مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 تیر 1403 ساعت 11:352024-07-17سياسي

رییس جمهور منتخب از انجمن های علمی برای تعیین وزرا مشورت خواست


93 سال پس از تشکیل اولین انجمن های علمی در ایران، این نهادهای غیر دولتی به درخواست دفتر رییس جمهور منتخب برای انتخاب وزرا به دولت چهاردهم مشورت می دهند.

- 93 سال پس از تشکیل اولین انجمن های علمی در ایران، این نهادهای غیر دولتی به درخواست دفتر رییس جمهور منتخب برای انتخاب وزرا به دولت چهاردهم مشورت می دهند.

به گزارش خبرنگار مهر ، یکی از صحبت های کلیدی و پرتکرار مسعود پزشکیان در دوران رقابت های انتخاباتی ریاست جمهوری استفاده از کارشناسان و متخصصان در تصمیم گیری ها بود.

پس از انتخاب پزشکیان به عنوان رییس دولت چهاردهم، گمانه های زیادی در مورد انتخاب کابینه دولت در فضای مجازی و از سمت افراد مختلف مطرح شد.

در روزهای گذشته محمدجواد ظریف که از سوی پزشکیان به عنوان رییس شورای راهبری دوره انتقال دولت چهاردهم منصوب شده است، در مورد سازوکار و معیارهای انتخاب کابینه توضیح داد: ما با جدیت معتقد به حضور جامعه مدنی در فرآیند تشکیل دولت هستیم و معتقدیم که نهادهای مختلف جامعه مدنی، انجمن های علمی، دانشگاه ها و انجمن های صنفی باید در این فرآیند حضور داشته باشند .

وی با بیان این که شورای انتقالی دولت چهاردهم سنجه های ضروری برای نامزدهای عضویت در هیأت دولت را تعیین کرده است، اعلام کرد که این سنجه ها برای انجمن های علمی، انجمن های صنفی، احز


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس جمهور منتخب از انجمن های علمی برای تعیین وزرا مشورت خواست

رییس جمهور منتخب از انجمن های علمی برای تعیین وزرا مشورت خواست