مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 تیر 1403 ساعت 01:502024-07-16سياسي

آیا وزیران انتخاب شده اند؟/شلیک تسهیل پیروزی ترامپ/شتابزدگی در نقد دولت چهاردهم


امریکایی ها دوپاره شده اند، سهم خواهی افراطیون از کابینه در پشت پرده و انکار در فضای عمومی، مطالبات کارگری از دولت 14، - به گزارش تابناک روزنامه های امروز چهارشنبه 27 تیرماه در حالی چاپ و منتشر شد که گزارش ظریف از روند انتخاب وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم، نگاهی به وضعیت رقابت انتخاباتی آمریکا پس از ترور نافرجام ترامپ، زاکانی در آستانه خداحافظی؟ و گزارش ها از عزاداری روز عاشورا در سراسر کشور در صفحات نخست روزنامه های امروز برجسته شده است.

  در ادامه تعدادی از یادداشت ها و سرمقاله های منتشره در روزنامه های امروز را مرور می کنیم:  شلیک تسهیل پیروزی ترامپ هادی محمدی طی یادداشتی در شماره امروز جوان با عنوان شلیک تسهیل پیروزی ترامپ نوشت: تجمع انتخاباتی ترامپ در پنسیلوانیا شاهد رخدادی بود که در ادامه 9 مورد برای رؤسای جمهور ایالات متحده اتفاق افتاده و به شکل طبیعی دارای کارکرد سیاسی- انتخاباتی است.

اگرچه شواهدی از نمایشی بودن این تیراندازی وجود دارد، ولی در نقطه مقابل نیز باید گفت، ترامپ پس از مناظره اول که حریف خود را ضربه فنی کرد و بایدن، ناتوان تر از آنچه توقع بود ظاهر شد، نیازی به یک نمایش تیراندازی ندارد تا نظرسنجی ها، وی را در فاصله ای بسیار بالاتر از بایدن ثبت کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آیا وزیران انتخاب شده اند؟/شلیک تسهیل پیروزی ترامپ/شتابزدگی در نقد دولت چهاردهم

آیا وزیران انتخاب شده اند؟/شلیک تسهیل پیروزی ترامپ/شتابزدگی در نقد دولت چهاردهم