مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 تیر 1403 ساعت 10:002024-07-17اقتصادي

رکورد جدید مصرف برق در کرمانشاه


معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با اشاره به اینکه بیشترین رکورد مصرف برق کرمانشاه در ابتدای هفته جاری و به میزان 887 مگاوات به ثبت رسید، - ایسنا/کرمانشاه معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با اشاره به اینکه بیشترین رکورد مصرف برق کرمانشاه در ابتدای هفته جاری و به میزان 887 مگاوات به ثبت رسید، گفت: پیش بینی می شود در مرداد ماه از پیک مصرف 900 مگاوات نیز عبور کنیم.

همایون رحیمی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به گرمای چند روز اخیر و افزایش مصرف برق در کرمانشاه، گفت: روز شنبه (23 تیر) بیشترین مصرف برق کرمانشاه به میزان 887 مگاوات رقم خورد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته حداقل 50 مگاوات بیشتر است.

وی از افزایش حدود 9 درصدی مصرف برق در روزهای گرم اخیر نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و این میزان افزایش مصرف را قابل توجه دانست.

معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با بیان اینکه معمولا پیک فصل گرمای هر سال در کرمانشاه در مرداد ماه رقم می خورد، افزود: هرچه به سمت مرداد برویم، مصرف برق نیز بیشتر خواهد شد و پیش بینی می شود پیک مصرف امسال کرمانشاه در مرداد ماه از 900 مگاوات نیز عبور کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رکورد جدید مصرف برق در کرمانشاه

رکورد جدید مصرف برق در کرمانشاه