مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 22 تیر 1403 ساعت 13:052024-07-12سياسي

طنین لالایی مادران مازندرانی و کودکانی که نذر «علی اصغر» شدند


طنین روح بخش «لالایی لای لای» در همایش شیرخوارگان حسینی به یاد طفل 6 ماهه امام حسین (ع) در واقعه کربلا در دیار علویان، نخستین جمعه ماه محرم مازندران را عاشورایی کرد.

- طنین لالایی مادران مازندرانی و کودکانی که نذر علی اصغر شدند ایسنا/مازندران طنین روح بخش لالایی لای لای در همایش شیرخوارگان حسینی به یاد طفل 6 ماهه امام حسین (ع) در واقعه کربلا در دیار علویان، نخستین جمعه ماه محرم مازندران را عاشورایی کرد.

همایش شیرخوارگان حسینی در نخستین جمعه از ماه محرم همزمان با سراسر کشور در شهرها و مناطق مختلف مازندران با استقبال و جمعیت چند ده هزار نفری برگزار شد.

این مراسم با هدف گرامیداشت یاد و نام کوچک ترین سرباز سیدالشهدا (ع) که در روز عاشورا به شهادت رسید، مراسم شیرخوارگان حسینی پیش از ظهر امروز در مساجد، حسینیه ها و اماکن مذهبی و زیارتی شهرهای مازندران با حضور پرشور مادران و فرزندان خردسال آنان در فضای معنوی باشکوهی برگزار شد.

شیرخوارگان حسینی با حضور مادران و فرزندانی که ملبس به لباس نمادین حضرت علی اصغر (ع) بودند و با پیشانی بندهای قرمز و سبز و با نوشته هایی با نام مقدس یا حسین (ع) و علی اصغر (ع) در این مراسم معنوی گرد هم جمع شدند و به یاد فرزند شیرخواره این امام همام عزاداری و سینه زنی کردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طنین لالایی مادران مازندرانی و کودکانی که نذر «علی اصغر» شدند

طنین لالایی مادران مازندرانی و کودکانی که نذر «علی اصغر» شدند