مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 تیر 1403 ساعت 23:202024-07-11ورزشي

گل محمدی: همیشه دوست داشتم روزی سرمربی فولاد شوم/ با ویسی تماس گرفتم، تلفن اش خاموش بود


سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: هواداران فولاد فصل گذشته استرس زیادی کشیدند و ان شاءالله با یک کار جمعی، روزهای خوبی را رقم بزنیم.

- ایسنا/خوزستان سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: هواداران فولاد فصل گذشته استرس زیادی کشیدند و ان شاءالله با یک کار جمعی، روزهای خوبی را رقم بزنیم.

یحیی گل محمدی امروز 21 تیرماه در جلسه معارفه خود در باشگاه فولاد، اظهار کرد: در هر تیم و باشگاهی که بودم، دوست داشتم یک روز مربی فولاد شوم و خدا را شکر می کنم که این افتخار شامل حال من شد و از همه کسانی که شرایط حضور من را فراهم کردند قدردانی می کنم، به ویژه از آقای ابراهیمی، رضایی و نصیرزاده که تلاش بسیاری برای حضور بنده داشتند.

به گزارش ایسنا، او ادامه داد: از ویسی و همکارانش تشکر می کنم؛ چند بار با او تماس گرفتم که تلفن همراه او خاموش بود.

آن ها روزهای سختی را پشت سرگذاشتند و می دانم با چه زحمتی تیم را نگه داشتند.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان خاطرنشان کرد: فولاد یک تیم پر طرفدار است و عاشق زیاد دارد و تمام تلاش ما این است که روزهای سخت را فراموش کنیم و با یک برنامه ریزی خوب جواب حمایت هواداران را بدهیم.

هواداران فصل گذشته استرس زیادی کشیدند و ان شاءالله با یک کار جمعی، روزهای خوبی را رقم بزنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گل محمدی: همیشه دوست داشتم روزی سرمربی فولاد شوم/ با ویسی تماس گرفتم، تلفن اش خاموش بود

گل محمدی: همیشه دوست داشتم روزی سرمربی فولاد شوم/ با ویسی تماس گرفتم، تلفن اش خاموش بود