مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 تیر 1403 ساعت 10:052024-07-02اقتصادي

برداشت خرمای زودرس از نخلستان های بارور فنوج آغاز شد


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فنوج گفت: برداشت نوبرانه خرمای نخیلات در بیش از 200 هکتار از نخلستان های شهرستان فنوج آغاز شد.

- ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فنوج گفت: برداشت نوبرانه خرمای نخیلات در بیش از 200 هکتار از نخلستان های شهرستان فنوج آغاز شد.

محمد نبی یزدانی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: بیش از 2800 هکتار از باغات شهرستان فنوج به نخلستان اختصاص یافته که 2500هکتار آن بارور و پیش بینی می شود امسال 16000 تن خرما از نخلستان های فنوج برداشت شود.

وی اضافه کرد: اولین برداشت از خارک و رطب در شهرستان از رقم زودرس آشوبه، آلی مهتری، شکری ،آبدندان،کوتومی،نگال، ربی سرچاهی، دسکی از تیر ماه آغاز شده است.

یزدانی تصریح کرد: عمده ارقام موجود در شهرستان را مضافتی، ربی ،هلیله، زاهدی، پیارم عنوان کرد و افزود: هر ساله در کنار مصرف تازه خوری، خشک کردن و فرآوری خانگی ارسال به استان های مختلف و صادرات این محصول به کشورهای هدف نیز در دستور کار است.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برداشت خرمای زودرس از نخلستان های بارور فنوج آغاز شد

برداشت خرمای زودرس از نخلستان های بارور فنوج آغاز شد