مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 تیر 1403 ساعت 11:452024-07-07پزشكي

برداشت نمک از دریاچه مهارلو ممنوع است/ خطر سرطان زایی نمک دریا


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عبدالعظیم بهفر، با اشاره به جلوگیری از برداشت غیرمجاز نمک از دریاچه مهارلو، اظهار کرد: این موضوع به واحد های تولیدی اعلام و هماهنگی های لازم توسط معاونت غذا و داروی فارس با دادستانی این استان به منظور کنترل برداشت .

- مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: ممنوعیت برداشت از دریاچه مهارلو به واحد های تولیدی ابلاغ شده و در صورت بروز تخلف با هماهنگی مراجع قضایی پیگیری خواهد شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عبدالعظیم بهفر، با اشاره به جلوگیری از برداشت غیرمجاز نمک از دریاچه مهارلو، اظهار کرد: این موضوع به واحد های تولیدی اعلام و هماهنگی های لازم توسط معاونت غذا و داروی فارس با دادستانی این استان به منظور کنترل برداشت غیرمجاز از دریاچه و تشکیل پرونده تخلفات واحد های تولیدی پیگیری شده است.

وی با تاکید بر اینکه نمک خوراکی چه به صورت استخراج شده از معادن سنگ نمک و چه به صورت استخراج شده از آب دریا دارای ناخالصی های فراوانی است، افزود: ناخالصی ها از لحاظ ایجاد عوارض نامطلوب و مسمومیت در بدن انسان اهمیت دارند و یکی از عوامل مؤثر در مرگ و میر ناشی از مصرف مواد غذایی ناسالم، باقیمانده سموم و فلزات سنگین است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برداشت نمک از دریاچه مهارلو ممنوع است/ خطر سرطان زایی نمک دریا

برداشت نمک از دریاچه مهارلو ممنوع است/ خطر سرطان زایی نمک دریا