مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 تیر 1403 ساعت 15:102024-06-27اقتصادي

ظرفیت اشغال هتل های مشهد در دهه ولایت به 90 درصد رسید


رییس جامعه حرفه ای هتلداران خراسان رضوی از ظرفیت اشغال 90 درصدی هتل های مشهد در دهه ولایت خبر داد.

- ایسنا/خراسان رضوی رییس جامعه حرفه ای هتلداران خراسان رضوی از ظرفیت اشغال 90 درصدی هتل های مشهد در دهه ولایت خبر داد.

محمود مادرشاهیان در گفت وگو با ایسنا در خصوص وضعیت هتل های مشهد در دهه ولایت گفت: هتل های اطراف حرم رضوی در دهه ولایت بیش از 90 درصد اشغال شد.

وی ادامه داد: ظرفیت اشغال بالای هتل های مشهد به دلیل تخفیف هایی بود که برای مسافران در نظر گرفته بودیم و سعی کرده ایم هتل ها را خانواده محورکنیم.

با توجه به مشکلاتی که در زمینه جابجایی مسافران از طریق ناوگان هوایی وجود دارد، به هر طریقی سعی داریم جذب مسافر و زائر داشته باشیم.

رییس جامعه حرفه ای هتلداران خراسان رضوی گفت: با هماهنگی های که صورت گرفته بود پروازهای عراق به مشهد افزایش داشته و در جذب مسافران عراقی رشد داشته ایم که باعث افزایش ظرفیت اشغال هتل های مشهد شد.

مادرشاهیان اضافه کرد: اگر مشکلات پروازی حل شود و پروازهای خراسان رضوی افزایش پیدا کرده و قیمت پروازها تعادل پیدا کند، پیش بینی کرده ایم ظرفیت اشغال هتل ها در مشهد تا 100 درصد افزایش خواهد یافت.

در حال حاضر تنها مشکل ما کمبود پرواز و افزایش نرخ پروازها است که در ظرفیت اشغال هتل ها به شدت تاثیرگذار است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ظرفیت اشغال هتل های مشهد در دهه ولایت به 90 درصد رسید

ظرفیت اشغال هتل های مشهد در دهه ولایت به 90 درصد رسید