مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 تیر 1403 ساعت 07:102024-06-27بين الملل

احضار سفیر تل آویو به وزارت خارجه هلند


پس از انتشار اخباری درخصوص نفوذ صهیونیست ها به دیوان بین المللی کیفری در شهر لاهه، وزارت خارجه هلند در بیانیه ای از احضار سفیر رژیم صهیونیستی در این کشور خبر داد.

- به گزارش تابناک به نقل از مشرق، وزارت خارجه هلند در بیانیه ای از احضار سفیر تل آویو در این کشور خبر داد تا درباره اقدامات رژیم صهیونیستی در جاسوسی، تهدید و رخنه در رایانه های دیوان بین المللی کیفری (ICC) واقع در شهر لاهه توضیح دهد.

بنا بر این گزارش، مودی افرایم سفیر رژیم صهیونیستی در هلند به وزارت خارجه این کشور احضار شد تا درباره این موضوع توضیح دهد که چگونه سازمان های اطلاعاتی (رژیم) اسراییل در یک دوره 9 ساله تلاش کرده اند تا به دفتر دادستانی دیوان بین المللی کیفری نفوذ و موجب تضعیف آن شوند.

سخنگوی وزیر خارجه هلند گفت که از سفیر رژیم صهیونیستی خواسته شده است تا در رابطه با ادعاهای مطرح شده در مقاله های روزنامه گاردین گزارش دهد.

هلند به عنوان کشور میزبان دادگاه بین المللی کیفری در لاهه طبق توافق با دادگاه موظف است از ایمنی و امنیت کارکنان این دیوان بین المللی محافظت کند.

پیش تر هلند به همراه 93 کشور دیگر جهان در بیانیه ای متعهد شدند که از دیوان بین المللی کیفری در برابر فشارها و مداخلات سیاسی دفاع کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

احضار سفیر تل آویو به وزارت خارجه هلند

احضار سفیر تل آویو به وزارت خارجه هلند