مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 تیر 1403 ساعت 12:402024-06-26اقتصادي

3 خواسته بخش خصوصی از دولت چهاردهم


عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران معتقد است، دولت آینده باید پیش بینی پذیری اقتصادی، تعیین تکلیف دیپلماسی خارجی و همچنین اتکا به بخش خصوصی را در دستورکار قرار دهد.

- ایسنا/کرمانشاه عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران معتقد است، دولت آینده باید پیش بینی پذیری اقتصادی، تعیین تکلیف دیپلماسی خارجی و همچنین اتکا به بخش خصوصی را در دستورکار قرار دهد.

کیوان کاشفی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به مهمترین انتظاراتی که بخش خصوصی کشور از رییس جمهور آینده دارد، پیش بینی پذیری فضای اقتصادی کشور را اولین خواسته اعلام کرد که هم فعالین بخش خصوصی بر آن تاکید دارند و هم نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در مناظرات به آن اشاره داشتند.

وی با تاکید بر اینکه پیش بینی پذیری فضای اقتصادی کشور به معنای این نیست که بلافاصله نرخ تورم تک رقمی و یا رشد نقدینگی متوقف شود، اظهار کرد: منظور از پیش بینی پذیری اقتصاد این است که شرایط کشور به گونه ای مدیریت شود که فعالین بخش خصوصی امکان برنامه ریزی برای کسب و کار خود را داشته باشند.

عضو هیات رییسه اتاق ایران با بیان اینکه در گذشته این تجربه را داشتیم که ابتدای هر سال افزایش مشخصی در نرخ دستمزد، نرخ ارز بر اساس مابه التفاوت تورم داخلی و خارجی و.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

3 خواسته بخش خصوصی از دولت چهاردهم

3 خواسته بخش خصوصی از دولت چهاردهم