مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 تیر 1403 ساعت 08:052024-07-03سياسي

کارشناس پرحاشیه صداوسیما به پزشکیان: برخورد ما نرم است/ ساپورت پوش ها را در آمریکا، به هواپیما راه نمی دهند


فعال امور زنان معتقد است در ایران مقوله ای به نام گشت ارشاد وجود ندارد و برخورد با موضوع بی حجابی خیلی نرم و تزیینی انجام می شود.

- تابناک- منصوره معصومی اصل، را شاید همه با جمله معروف مملکت برای حزب اللهی هاست بشناسند؛ او در گفتگو با تابناک می گوید اصلاح طلبان به دنبال سواستفاده از موضوع زنان هستند.

او می گوید فضلیت های اخلاقی زنان در تمامی کشور ها مورد احترام قرار می گیرد، اما در ایران توسط مخالفین با اساس نظام مورد تمسخر قرار می گیرد.

معصومی اصل می افزاید برخلاف آنچه منتقدین می گویند در ایران مقوله ای به نام گشت ارشاد وجود ندارد و برخورد با موضوع بی حجابی خیلی نرم و تزیینی انجام می شود.

این فعال امور زنان در پاسخ به افرادی که مدعی فعالیت گشت ارشاد هستند باید اینگونه گفت که آیا واقعا در این موضوع در چارچوب تعریف شده عمل شده و در دولت آقای رییسی این موضوع اصلا وجود داشت؟  او ادامه می دهد: در نیویورک سه خانم به خاطر پوشیدن ساپورت تنگ اجازه حضور در هواپیما را پیدا نکردند، آیا در ایران چنین اتفاقی رخ می دهد؟ معصومی می گوید: فتنه زن زندگی آزادی به خاطر چه موضوعی ایجاد شد؟ در موردی که نزدیک 100 متخصص علت فوت را بیماری مادرزادی عنوان کردند چه تهمت هایی به دولت زده شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کارشناس پرحاشیه صداوسیما به پزشکیان: برخورد ما نرم است/ ساپورت پوش ها را در آمریکا، به هواپیما راه نمی دهند

کارشناس پرحاشیه صداوسیما به پزشکیان: برخورد ما نرم است/ ساپورت پوش ها را در آمریکا، به هواپیما راه نمی دهند