مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 خرداد 1403 ساعت 15:302024-06-01سياسي

زیرساخت های کرج نیاز به تقویت دارد


نماینده کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس با بیان اینکه زیرساخت های شهرهای استان البرز برای این تراکم بالا مناسب نیست چرا که جمعیت شهری مانند کرج بیش از 18 برابر توان اکولوژیک آن است، - ایسنا/البرز نماینده کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس با بیان اینکه زیرساخت های شهرهای استان البرز برای این تراکم بالا مناسب نیست چرا که جمعیت شهری مانند کرج بیش از 18 برابر توان اکولوژیک آن است، گفت: در همه حوزه ها از جمله آموزش پرورش، بهداشت و درمان و سایر حوزه ها با کمبودهای جدی مواجه هستیم.

علی شیرین زاد در گفت و گو با ایسنا، در رابطه با وضعیت بازار مسکن در استان البرز گفت: استان البرز، به دلیل همجواری با پایتخت و مناسب تر بودن هزینه های زندگی به ویژه در حوزه تامین مسکن نسبت به تهران، استانی مهاجرپذیر است.

نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد افزود: به دلیل اینکه وضعیت معیشتی و اقتصادی مهاجران پاسخگوی هزینه های مختلف از جمله تامین مسکن و سکونت در پایتخت نیست، استان البرز و شهرهای اطراف تهران را برای سکونت انتخاب کرده و در تهران شاغل می شوند.

وی با اشاره به کمبود کلاس درس در استان البرز عنوان کرد: در حوزه آموزش و پرورش استان البرز با وجود بیش از 500 هزار دانش آموز تنها حدود 11 هزار کلاس درس داشته و برای رسیدن به استانداردهای داخلی حداقل به هشت هزار کلا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

زیرساخت های کرج نیاز به تقویت دارد

زیرساخت های کرج نیاز به تقویت دارد