مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 خرداد 1403 ساعت 09:202024-05-29سياسي

ابرپروژه ای که دولت سیزدهم در همدان تکمیل کرد


در روزهای گرم مرداد سال 1401 دقیقا یک سال بعد از تشکیل دولت سیزدهم بود که همدان دچار تنش آبی شد و درعین ناباوری ذخایر سد اکباتان که یکی از سدهای استراتژیک تامین آب شرب شهرهمدان بود به دلیل خشکسالی های مستمر خالی شد.

- ایسنا/همدان در روزهای گرم مرداد سال 1401 دقیقا یک سال بعد از تشکیل دولت سیزدهم بود که همدان دچار تنش آبی شد و درعین ناباوری ذخایر سد اکباتان که یکی از سدهای استراتژیک تامین آب شرب شهرهمدان بود به دلیل خشکسالی های مستمر خالی شد.

قطعی بی سابقه آب در شهر همدان در آغاز یکسالگی دولت کار را برای مسئولان استانی بسیار سخت کرد اما با تأکیدات و دستور ویژه رییس جمهور شهید خدمت، آیت الله دکتر سید ابراهیم رییسی و پیگیری های استاندار همدان، بحث آبرسانی به شهر همدان به طور جدی شروع شد؛ کاری که باید سالهای قبل یعنی در دهه 80 تا90 اجرایی می شد.

با این وجود دولت سیزدهم عزم خود را برای اجرای کامل این پروژه نیمه کاره به کار گرفت و با تلاش های شبانه روزی و جهادی همه مسئولین امر، ابر پروژه آبرسانی از سد تالوار به همدان به ثمر نشست و مردم همدان که در بهت و ناباوری این اتفاق تلخ بودند، طعم دوباره مایه حیات را چشیدند.

در همان روزهای ابتدایی چالش آب بود که وزیر نیرو و معاونانش به منظور بررسی مشکلات تأمین آب همدان و بررسی مسیر آبرسانی به همد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ابرپروژه ای که دولت سیزدهم در همدان تکمیل کرد

ابرپروژه ای که دولت سیزدهم در همدان تکمیل کرد