مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 خرداد 1403 ساعت 17:402024-05-30سياسي

شهید رییسی خود را وقف خدمت کرده بود


شهید آیت الله رییسی خود را وقف خدمت به مردم کرده بود.

- ایسنا/هرمزگان نماینده ولی فقیه در هرمزگان گفت: شهید آیت الله رییسی خود را وقف خدمت به مردم کرده بود.

حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی زاده نماینده ولی فقیه در هرمزگان امروز پنجشنبه 10خرداد، در دیدار با مسئولان و کارکنان نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان گفت: این شهید والامقام شوق خدمت به مردم را داشت و مدام سعی می کرد که بی واسطه به دغدغه های آنان رسیدگی کند.

وی افزود: شهید آیت الله رییسی با سبک زندگی و مدیریت انقلابی اش نشان داد که بعد از 40 سال این تفکر احیا شده است.

حجت الاسلام عبادی زاده در ادامه با اشاره به ویژگی های منحصر به فرد شهید آیت الله آل هاشم و محبوبیت ایشان در میان مردم استان آذربایجان شرقی گفت: شهید آیت الله آل هاشم شخصیتی خداترس و خیرخواه برای مردم بود.

وی هم چنین با اشاره به صفات جهادی شهید امیرعبداللهیان گفت: یکی از جهادی ترین و مقتدرترین وزرای خارجه ما که بعد از انقلاب تصدی این پست را برعهده گرفته، قطعاً شهید امیرعبداللهیان بود که با تلاش های شبانه روزی اش، همواره کوشید تا پاسدار آرمان ها و منافع انقلاب اسلامی در جهان باشد.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شهید رییسی خود را وقف خدمت کرده بود

شهید رییسی خود را وقف خدمت کرده بود