مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 خرداد 1403 ساعت 10:402024-06-02سياسي

برخورد قانونی با مدعیان فروش سوالات امتحانی؛ به زودی/ معرفی این کانال ها به پلیس فتا


رییس مرکز حراست وزارت آموزش و پرورش گفت: نظارت کامل بر آزمون ها از هنگام طرح سوال تا توزیع در حوزه به طور کامل انجام می شود.

- برخورد قانونی با مدعیان فروش سوالات امتحانی؛ به زودی/ معرفی این کانال ها به پلیس فتا رییس مرکز حراست وزارت آموزش و پرورش گفت: نظارت کامل بر آزمون ها از هنگام طرح سوال تا توزیع در حوزه به طور کامل انجام می شود.

به گزارش ایسنا، سیدامین رضوی نژاد افزود: امکان انتشار سؤالات قبل از شروع فرایند آزمون امکان پذیر نیست، همکاران ما در مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش دقایقی بعد از شروع آزمون اصل سؤالات را در سایت این مجموعه منتشر می کنند.

کاربران و کانال هایی که با موضوع لو رفتن سوالات و خرید و فروش سوالات به تشویش اذهان عمومی می پردازند را به پلیس فتا معرفی کرده ایم و به زودی در این زمینه برخوردهای قانونی رخ خواهد داد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، گفتی است دانش آموزان پایه های دهم، یازدهم و دوازدهم از ابتدای خرداد امسال در امتحانات نهایی شرکت می کنند و طبق مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی، سوابق تحصیلی دوره متوسطه دوم در پذیرش دانشگاه ها تأثیر دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برخورد قانونی با مدعیان فروش سوالات امتحانی؛ به زودی/ معرفی این کانال ها به پلیس فتا

برخورد قانونی با مدعیان فروش سوالات امتحانی؛ به زودی/ معرفی این کانال ها به پلیس فتا