مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 6 خرداد 1403 ساعت 17:402024-05-26حوادث

بازداشت عامل فروش غیرقانونی اراضی دولتی در بم


دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بم در ادامه پیگیری حل مشکلات شهرک امید بم، از بازداشت فردی خبر داد که اقدام به فروش بخش زیادی از اراضی دولتی کرده بود.

- ایسنا/کرمان دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بم در ادامه پیگیری حل مشکلات شهرک امید بم، از بازداشت فردی خبر داد که اقدام به فروش بخش زیادی از اراضی دولتی کرده بود.

بهنام جعفری زاده امروز (ششم خرداد ماه) بیان کرد: این فرد با سوءاستفاده از آگاهی نداشتن افراد و جعل اسناد در سال های اخیر، اقدام به فروش اراضی دولتی کرده بود.

پس از طرح شکایت توسط اداره راه و شهرسازی بم، پرونده به شعبه بازپرسی ارجاع و با انجام تحقیقات لازم و جمع آوری مستندات، پس از تفهیم اتهام ها، فرد بازداشت و به زندان معرفی شد.

وی ادامه داد: در سفر رییس قوه قضاییه به استان کرمان، بخش مهمی از مشکلات شهرک امید بم رفع شد.

او تاکید کرد: با افرادی که قصد کلاهبرداری و سوءاستفاده از اراضی دولتی را داشته باشند، با جدیت برخورد می شود.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بازداشت عامل فروش غیرقانونی اراضی دولتی در بم

بازداشت عامل فروش غیرقانونی اراضی دولتی در بم