مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 خرداد 1403 ساعت 11:252024-05-30بين الملل

ارتش عظیم رایانه های زامبی منهدم شد


اف بی آی اعلام کرد احتمالا بزرگترین بات نت جهان متشکل از 19 میلیون رایانه آلوده را که برای جرایم سایبری، به هکرها اجاره داده شده بود، از بین برده است.

- اف بی آی اعلام کرد احتمالا بزرگترین بات نت جهان متشکل از 19 میلیون رایانه آلوده را که برای جرایم سایبری، به هکرها اجاره داده شده بود، از بین برده است.

به گزارش ایسنا، بر اساس بیانیه ای که روز چهارشنبه توسط کریستوفر رای، رییس اف بی آی منتشر شد، این بات نت که در بیش از 190 کشور گسترش داشت، امکان کلاهبرداری مالی، سرقت هویت و دسترسی به محتوای استثمار کودکان را در سراسر جهان، امکان پذیر کرده بود.

طبق بیانیه وزارت دادگستری آمریکا، سایر موارد نقض مرتبط با این بات نت، شامل تهدیدهای بمب گذاری و حملات سایبری است که احتمالا منجر به خسارت میلیاردها دلاری برای قربانیان شده است.

مقامات آمریکایی گفتند که این بات نت، به بیش از 613 هزار آدرس IP واقع در آمریکا متصل بود.

بات نت ها زمانی ایجاد می شوند که مجرمان سایبری، بدافزاری را بر روی رایانه ها یا سایر دستگاه های متصل نصب می کنند و آنها را برای فعالیت های مخرب و غیرقانونی، تحت کنترل درمی آورند و ارتش زامبی از دستگاه هایی را ایجاد می کنند که صاحبان آنها معمولا از آنچه می گذرد، بی اطلاع هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ارتش عظیم رایانه های زامبی منهدم شد

ارتش عظیم رایانه های زامبی منهدم شد